2008. július 12., szombat

Shake helyett műturmix

Ötker doktorral befürödtem. Jelentem részben az én hibám, mert a fogyasztói társadalom tagjaként hagytam, hogy a marketing irányítsa az életem. Azaz sikeresen szert tettem egy tuljadonképpen tejturmix készítésére "alkalmas", de SHAKE-SHAKE fantázianevet viselő banán ízű porra. Ugyanis az én kis világomban a turmix és a shake nem teljesen fedi egymást. Turmixot bármikor tudok csinálni, node shake-et... Az olyan nagyon ámerikai dolog, amit eddig csak a gyorséttermek biztosítottak az ember lánya számára.

Nos egy biztos. Miután a port összekevertem tejjel, semmi kétségem nem maradt afelől, hogy ez nem az, aminek szerintem lennie kéne. Kaptam egy banán ízű műturmixot, eloszlathatatlan csomókkal. Bevallom, a banánoson kívül még csokis ízben is került a kosárba. De a tesztelésétől elment a kedvem.

Szóval mindenkinek javasolnám, hogy még a gondolattal se játszon el, hogy kipróbálja. Rossz.

5 megjegyzés:

  1. volt "szerencsém" kipróbálni, de mentségemül szolgáljon, hogy nem én vettem. az enyém nem lett csomós, de túl sűrű, sokkal több tej kell bele, mint amit a tasakon írnak. szörnyű.

    VálaszTörlés
  2. A legjobb banánturmix:
    1 db banán összeturmixolva annyi tejjel, hogy az egész 1/2 litert tegyen ki. És kész :) Mégiscsak igazi banáníz...

    VálaszTörlés
  3. Kriszti, teljesen igazad van. De én nem turmixpornak vettem azt a ...-t. Egyébként próbáld ki, hogy még egy löttyintésnyi habtejszínt is beleteszel, attól még egy picit finnomabb lesz :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, igen. Amikor dorbézolós kedvemben vagyok, bármibe beleteszek egy kis tejszínt tej helyett, így a banánturmixba is :)
    Amúgy tetszenek a gyümifagyi receptjeid! Én is mindig joghurt-(tejföl)-tejszín alapot adok nekik :) Legutóbb meggyfagyit csináltam így, és nagyon fincsi lett :o)

    VálaszTörlés

Véleményt ide! :)