2008. október 26., vasárnap

Meal Stage

Talán nem sokakat érint, de a 17. kerületben nem túl régen megnyitotta kapuit egy új gyorsétterem. Nevezetesen a Meal Stage. Mi pedig jó fogyasztók lévén elmentünk kipróbálni. Nos első látásra közepesen nagy a választék, dizájnos és szép a berendezés, de vendég egy sem, pedig péntek este 7 óra.

Hamár gyorsétterem, akkor a tényleg gyorskaja kategóriát próbáljuk ki, azaz hamburger, hotdog, gyros pitában. A kiszolgálaással nem is lenne gond, a kaját egyszerre hozzák az asztalhoz, kb 5 perc várakozás után, és minden meleg.
Viszont az adagok... Nos először, azaz a rendelés-fizetés fázisában még olcsónak gondolt hely rögvest drágává lép elő az adagok fényében.
Kezdeném a jó részével: az általam rendelt 350 Ft-os hotdog, finom, jól is néz ki, de méretre alig nagyobb az ikeásnál. Amiből ugyebár normál éhes ember legalább kettőt legyűr gond nélkül. Igaz van rajta 4 szelet uborka és némi sült hagyma, de...
A hamburger elfogyasztója miután túljutott a méretbeli meglepetésen, közli, hogy az egyébként kb. "mekrojál" méretű szendvicsben a hús ízetlen és cipőtalpszerű.
A másik két tesztelőnk gyrosa is a kicsinyítőből került ki. Találgatjuk, hogy hol is lehet ekkora pitát kapni, vagy talán direkt az étteremnek gyártják-e, olyan aprócska. Gyerekkabátzseb méretű. A tartalmáról a következő nyilatkozat született: többnyire hús, ami mócsingos és száraz, zöldség csak az alján és alig, szósz szintén csak egy "öntetnyi".

Összegzés:
1. éhesek maradtunk
2. ide nem jövünk többet
3. biztos drága volt a berendezés


Majd ezután az elág jól ismert hamburgeres hölgyeihez távoztunk és ettünk egy jót.
Innen üzenném az étterem t.tulajdonosainak, hogy szerintünk így nem fog sokáig menni a szekér. Mert ugye a rossz hír hamar terjed. Legalább az elején kellett volna/kellene valami igazán jót virítani, amíg odaszokik a nép... Igazán remélem, hogy a többi étel jobb, illetve több, de erősen kétlem, hogy mi mostanában kipróbálnánk. :(

3 megjegyzés:

  1. Vitatkoznék a fenti véleménnyel. Az ételek finomak és az adagokkal sincs semmi bajunk. Néhány barátommal rendszeresen látogatjuk a helyet, és mindig jóllakottan távozunk. Vannak akciók mindig, és jók az árak is. Én csak ajánlani tudom. :-)

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Cikkíró!

    Lehet, hogy megfogadták az Ön tanácsát és változtattak a minőségen és a mennyiségen de nekem sincs egyikkel sem gond. Minden héten egyszer benézünk oda és mindig jóllakottan távozunk. Szívesebben hagyom itt azt az összeget amit kifizetünk mint a "bohócos" étteremben.

    Üdvözlettel.

    VálaszTörlés
  3. ha mar ugyanaz az ember irja a kommentet mert ove az etterem legalabb ne ugyanazokat a kifejezeseket hasznalja SZO SZERINT...benabb vagy mint a gagyi ettermed

    VálaszTörlés

Véleményt ide! :)