2009. április 12., vasárnap

CWS, azaz Coffee With Sugar

Nocsak, csak nem egy kávézó? De. Nagyjából fél éve ez lett a "törzshelyünk". Már amennyiben törzshelynek lehet hívni valamit esetemben, hiszen mostanság elég ritkán megyek el beülni valahova. Nos, a hely a Sugár (ragyog a napsugár... :)) üzletközpont második emeletén található. És bár a Sugár méltánytalanul mellőzött hely, a kávézó mindig tele van emberekkel. Ez már önmagában mond valamit, ugyebár.
A tulajdonos úr tulajdonképpen összegyúrt mindent, amit jónak gondolt egy kávézó-bár jellegű helyen, és nem nagyon nyúlt mellé. Vannak külön boxok és nagy elnyúlós kanapék, a dohányzó és a nemdohányzó rész szinte teljesen elkülönül. Ha a beszélgetőpartner nagyon unalmas, vagy baromi sokat késik, akkor nézheted a kivetítőt, amin legtöbbször (nem véletlenül) valamelyik sportcsatorna műsora megy. Amit igazából problémaként élhetünk meg, hogy a zene meglehetősen hangos, de szerencsére lehet reklamálni. Bár azt még nem sikerült megérteni, hogy a djpult és általában a dj-re mi szükség is van, de van.
És akkor lássuk a kínálatot. A kávé, ami mindent eldönt :) A rendelés ismét latte macchiato, amely duplafalú üvegpohárban érkezik, nagyszerű habbal a tetején. Tulajdonképpen nincs mibe belekötni. Talán csak abba, hogy lehetne nagyobb a pohár :) A forrócsoki hasonló tálalásban érkezik, a "probléma" vele ugyanaz, innánk belőle még. Amit mindenképpen javasolt még kipróbálni, az a ház saját kreációja, a CWS limonádé. Mindegyik verzió fergeteges, de a legeslegjobb (szerintem) a zöldalmás, pláne, ha a főnökúr keveri :)
Az árak elfogadhatóak, a pincérurak kedvesek. Egyszóval a hely jó. Mi biztosan megyünk még.

CWS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt ide! :)